Tarja Turunen


puh 050 461 9555
tarja@geneesi.fi

Olen koulutukseltani psykoterapeutti ja sairaanhoitaja. Minulla on KELA-pätevyys. Työkokemusta minulla on terveydenhuollon alalta jo 20 vuoden ajalta. Tämän taipaleen aikana tutuksi ovat tulleet mm. erilaiset elämän kriisit, masennus, ahdistus , syömishäiriöt ja traumat. Työskentelyssäni otan huomioon mielen ja kehon yhtenä hienona kokonaisuutena.

Terapiatyössä pääkohderyhmänä ovat nuoret, nuoret aikuiset ja heidän perheensä. Työssäni ja opinnoissani olen perehtynyt erityisesti nuorten traumojen hoitoon.

Työskentelyni pohjana toimii kognitiivinen käyttäytymisterapia (Ylempi erityistaso). Lisänä useita traumakoulutuksia mm. Helsingin traumaterapiakeskuksesta vakavien traumojen ja dissosiaatiohäiriöiden arvioinneista ja hoidosta. Terapian tukena käytän myös EMDR menetelmää (Siitä olen opiskellut I ja II tason). Menetelmänä terapiassa on mahdollisuus käyttää myös kuvataiteen ja valokuvan terapeuttisia keinoja.

Psykoterapian lisäksi olen perehtynyt rentoutumisen merkitykseen ihmisen hyvinvoinnille. Teen myös hyvinvointiin ja rentoutumiseen tähtääviä hoitoja kuten vyöhyketerapiaa ja akupunktiota.

Ajatukseni on, että jokaisella ihmisellä on viisaus sisällään ja yhteisellä matkalla terapiassa tämä viisaus otetaan entistäkin paremmin voimavaraksi ja käyttöön elämään. Jotta jokainen saisi kulkea eteenpäin omannäköistä polkua kohti omia tärkeitä asioita.