Astetta synkempi kesän juhla, Musta jooga - Dragon returns

11.06.2021

Kiehtooko sinua elämän syvyys ja varjoinen puoli? Oletko kyllästynyt shiny happy people meininkiin ja kaipaat jotain aidompaa? Musta jooga sukeltaa lohikäärmeen olemuksella keskikesän juhlaan, nauttimaan sekoituksesta luonnonrauhaa ja raskaan musiikin voimaa. Joogan liikkeitä vie eteenpäin lohikäärmeen tarina, johon uppoutumalla pääset syvempään kosketukseen itsesi kanssa.

Keskikesän juhlassa lohikäärme heräilee hiljalleen aistien luonnon läheisyyden. Lohikäärmeellä ei ole oikeaa tai väärää tapaa liikkua, vaan tärkeämpää on se, mitä se aistii. Liike lähtee hiljalleen voimistamaan lohikäärmeen kehoa, valmistaen sitä ottamaan vastaan luonnosta tulevaa energiaa, sekä vahvistamaan itsessään olevaa voimaa. Jooga harjoitus antaa mahdollisuuden tutkia omaa hengitystä, sekä kehoa synkän taustamusiikin tahtiin.

Mustaan joogaan et tarvitse aiempaa kokemusta, vaan voit tulla täysin omana itsenäsi, halutessasi mustaan pukeutuen kokemaan taianomaisen lohikäärmeen matkan. Harjoituksen lopuksi saamme nauttia kodalla tulen ääressä lohikäärmeen kesäiset yrttijuomat. Jooga osuus tapahtuu ulkona luonnon keskellä, joten varaudu pukeutumaan sään mukaisesti. Myös sateen tullen voimme harjoitella nauttimaan luonnon tarjoamasta puhdistuksesta.

Musta jooga on Meri Mortin kehittämä joogamuoto, jossa annetaan myös elämän varjopuolelle tilaa. Kaikenlaiset tunteet on sallittuja ja jooga antaa mahdollisuuden kuunnella sitä, mitä ikinä itsestä nouseekin. Utran saaren Mustaan joogaan voi tulla yksin tai ystävien kesken, varustautua mitä synkemmillä meikeillä ja vaatteilla, tai aivan omana itsenään. Tapahtuma antaa sinulle hyvät valmiudet laskeutua keskikesän juhlaan eheämpänä itsenäsi.

Musta jooga keskiviikkona 23.6.2021 klo 18-19.30, Joensuussa Utran saarten kodan läheisyydessä. Hinta 20€. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet täällä.