Retriitti antaa tilaa ajatuksille ja hyvinvoinnille

02.07.2021

Kaipaatko kesään jotakin uutta ja ihanaa kokemusta, aikaa omille ajatuksille tai rentoutumiselle? Onko sinun ehkä vaikea irtautua arjesta ja ottaa aikaa vain itsellesi? Omaan hyvinvointiin satsaaminen voi joskus tuntua itsekkäältä, mutta enemminkin se on itsensä arvostamista. Jos sallit hyviä asioita itsellesi, pystyt paremmin antamaan hyvää myös ihmisille ympärilläsi.

Retriitit ovat hyvä keino katkaista arjen kiireet ja keskittyä hyvinvointiin. Mikä retriitti sitten on ja mitä siellä tehdään? Alun perin sana retriitti tarkoittaa vetäytymistä. Se on pysähtymistä arjen kiireiden keskellä, hiljentymistä ja omaan hyvinvointiin keskittymistä. Retriittejä järjestetään eri teemoilla, joista osaan voi liittyä esimerkiksi uskonnollisuus, hiljentyminen tai jooga. Retriiteillä oma hyvinvointisi on tärkeintä ja ohjelma usein vapaaehtoista. Voi ajatella, että retriitillä jokaisen on mahdollista pysähtyä omien ajatusten äärelle. Arjen keskellä se voi usein olla haastavaa. Saatamme elää hyvin hektistä elämää, jossa aikataulut määrittävät tekemistämme. Mahdolliset hetket pysähtymiseen voivat olla niin pieniä, että todellinen lepo ja omien ajatusten kuuleminen eivät pääse niissä toteutumaan. Se että annat aikaa omille ajatuksillesi, tukee hyvinvointiasi ja sitä kautta vaikuttaa elämäsi eri osa-alueisiin positiivisesti. Jos et ole koskaan ollut retriitillä, voi sellaisen kokeminen avata aivan uusia polkuja elämääsi.

Geneesillä on tarjolla yksi erityinen päivä elokuulle, jolloin sinun on mahdollista pysähtyä omien ajatustesi äärelle, nauttimaan rennosta kesäpäivästä ja omasta ajasta. Tunnista millaista voimaa kannat itsessäsi -Voimaretriitti järjestetään perjantaina 6.8. Suhmurassa, Maatilamatkailu Hirvosen upeissa maisemissa. Päivän aikana voit kokea retriitin tuoman vapauden, ilman sen suurempia järjestelyjä. Päiväretriitille voit tulla tutustumaan ja kokeilemaan miltä pysähtyminen tuntuu. Voit saapua väsyneenä, kiireisenä tai minkä tahansa tunteen kanssa. Sinulta ei odoteta mitään. Retriitti on sinua varten.

Lue lisää Voimaretriitistä täältä.